Kinderboerderij de Pluimgraaf

(5/5)  1 recensies

De Pluimgraaf ligt op een mooie plek. De kinderboerderij kijkt uit op de gracht en vesting van Naarden. Onze schapen en geiten grazen op de vestingwallen. Een bunker uit de eerste wereldoorlog doet dienst als geitenstal.

 


Het is natuurlijk altijd leuk om de dieren te voeren. Om te voorkomen dat onze dieren verkeerd voedsel krijgen hebben we een voerautomaat op de boerderij. Voor € 0,50 krijg je een bekertje maïskorrels. Die mag je aan alle dieren geven, behalve aan de varkens. De opbrengsten uit de maïsverkoop komen ten goede aan de kinderboerderij.

 

Een deel van de oude bunker is ingeruimd voor het nachthok van de knuffelkonijnen van 'Rabbit City'. Een loopplank verbindt het nachthok van 'Rabbit City' met de buitenren. 'Rabbit City' is vrij toegankelijk voor de bezoekers. Je mag de konijnen aaien en knuffelen, maar niet optillen.

 

Voeren, begeleiden en knuffelen kunnen dorstig maken. Als de vlag op de boerderij in top hangt is de bar geopend. Je kunt er dan terecht voor een versnapering. Behalve versnaperingen verkopen we ook regelmatig eieren van onze kippen en pauwenveren.

 

Openingstijden

Dagelijks van 9.30 tot 16.30 open


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Kinderboerderij de Pluimgraaf

(Pagina 1 van 1)

 

judith van der stroom   -   10-04-2011

10-04-2011

Trust Score:

Reageer op deze review

is een hele gezellige kinderboerderij kids kunnen lekker op een speelgoed traktor het terein over er is een mais apperaat waar 50 cent in gaat dan kan je de beesten voeren. er is van alles te koop in het winkeltje koffie drinken en lekker dingen een heel gezellig uitje voor jong en oud

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij de Pluimgraaf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij de Pluimgraaf te melden