Outside Escape Rotterdam

Niet alleen in Rome, Londen en Wenen is het raak. Sinds gisteren is bekend dat ook de Nederlandse steden doelwit zijn van wat de beroemdste kunstroof ter wereld wordt genoemd. In Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn al tientallen beelden gestolen. Rotterdam is nog niet beroofd, maar de verwachting is dat dit niet lang meer gaat duren. ‘De betekenis van onze beelden en kunstwerken is enorm voor de stad’, zegt de burgemeester in een reactie. ‘Het gaat om de culturele waarde, dat is niet in geld uit te drukken.’ De stad Rotterdam heeft ter bescherming veel van de standbeelden uitgerust met een chip. Maar deze chips hebben een update nodig. Je besluit te helpen met het updaten van deze chips. Maar dan blijkt dat een hacker je voor was. Hij daagt je uit met raadsels. Weet jij ze op te lossen en te achterhalen wie er achter deze kunstroof zit? 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per 1 tot 4 spelers €20,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Rotterdam ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Rotterdam te melden