Fortuna Museum

Het Fortuna museum is een unieke plek waar de historie van ’s lands eerste profclub tot leven komt. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, zijn fans en voor de echte voetballiefhebber. Laat je verrassen en beleef het prachtige en roemrijke verleden van Fortuna’54, Sittardia en Fortuna Sittard.


Spot de elftallen van Fortuna Sittard


Je vindt het museum op de eerste verdieping van het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. In het museum kun je er terecht om op interactieve wijze ondergedompeld te worden in het verleden van Fortuna Sittard en zijn voorgangers. Het Fortuna museum biedt plaats aan circa 50 bezoekers per rondleiding. Wie alles wil beleven en in zich op wil nemen moet rekenen op één uur tot anderhalf uur per rondleiding.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag van 10:00 tot 13:00 uur 

Woensdag van 10:00 tot 16:00 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het Fortuna Museum is gratis toegankelijk voor iedereen met een membership (seizoenkaart), voor leden van Fortuna SC en voor alle Business partners van Fortuna Sittard.

Overige bezoekers volwassenentarief €2,50

Kinderen zijn ten alle tijden gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Fortuna Museum

Hoeveel sterren geef jij Fortuna Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fortuna Museum te melden