Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer

Dit evenement is te bezoeken van:
23-12-2022 t/m 23-12-2022

 

Wie dol is op sterren, lichtjes, gezelligheid, saamhorigheid, muziek en een kerstmarkt kan wandelen en ondertussen interactief deelnemen aan een levend kerstverhaal op 23 december aan Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer te Appingedam. Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer wordt georganiseerd door Stichting Beleef Tjamsweer. Het is uitgegroeid tot een groot event met optredens van meer verschillende muziekgroepen. Deze brengen je alvast in kerstsfeer.


Huis met kerstlampjes


Ooit al eens gekeken bij een levende kerststal? Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer is een echte belevenis georganiseerd voor jong en oud. Zo kun je tijdens de wandeling mee doen aan workshops en activiteiten, je komt de levende ezel, schapen en meer dieren tegen van de levende kerststal. Onderweg wordt je geleid door de engelen en sterren.


Wil je meedoen aan alle workshops en een gratis warm drankje, dan is er de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een boekje te kopen met daarin de route, vouchers en een deel van het kerstverhaal. Tevens doe je dan mee aan de puzzeltocht en kun je mooie prijzen winnen. De opbrengst hiervan gaat naar de Oudervereniging voor Expertisecentrum Berjarijke te Appingedam, de oudervereniging gaat speelgoed in kopen voor de kinderen met een beperking.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

23 december van 15:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voorverkoop €5,00 p.p.

Aan de kassa €7,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer

Hoeveel sterren geef jij Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Beleef Tjamsweer in Kerstsfeer te melden