Toekomstdenken in Evoluon Eindhoven

Het Evoluon is met zijn UFO-achtige uiterlijk een van de meest iconische gebouwen van Eindhoven en sinds september zijn ze heropend voor publiek!


Het Evoluon bestaat uit drie met elkaar verbonden delen, In de koepel vind je de tentoonstelling RetroFuture, je kunt genieten van het eten van de toekomst in Brasserie Next en net als voorheen verzorgen wij conferenties, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Niets is ons te gek om te faciliteren. In de tentoonstelling RetroFuture worden bezoekers meegenomen in de wereld van toekomstdenkers, dromers en kunstenaars met design, kunst, wetenschap en film.


Maak een tijdreis naar de toekomst bij Evoluon


Maak een vlucht naar de toekomst

Dromen over het eeuwige leven, een paradijs op aarde of een nachtmerrie waarin de wereld eindigt. Deze klassieke toekomstvisies zijn een inspiratiebron voor kunstenaars die met een verrassende mix van objecten, film en design een nieuw licht op de toekomst laten schijnen.


De reis bestaat uit vier delen, gesitueerd op de vier ringen van het Evoluon. Op de eerste ring maakt je kennis met tien universele toekomstdromen, gezien door de ogen van hedendaagse kunstenaars. Op de tweede en derde ring ontdekt je hoe deze dromen aan de wieg staan van de grootste en kleinste voorspellingen en tastbare realiteiten. Optioneel kunt u een VR-ervaring boeken.


Geniet van de nieuwe en innoverende smaken in het restaurant


Restaurant

Laat je verwonderen door het eten van de toekomst in ons nieuwe restaurant Brasserie Next. Proef wat er gebeurt als mens, natuur en technologie samensmelten en elkaar uitdagen. Ga je liever niet op culinaire tijdreis? Geen paniek, Evoluon serveert ook gerechten van nu. Het restaurant heeft het mooiste uitzicht op het Evoluon en ligt aan het water. In de zomer is het terras open zodat je in de zon en aan het water kunt genieten van wat Brasserie Next te bieden heeft.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassene: €14,50

Student/ 65+: €7,50

Kinderen onder de 18 jaar: gratis

CJP kaarthouder: €5,00

Begeleider van een bezoeker met een beperking: gratis

VR tijdmachine: €5,00 euro (alleen geldig in combinatie met een RetroFuture ticket)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Toekomstdenken in Evoluon Eindhoven

Hoeveel sterren geef jij Toekomstdenken in Evoluon Eindhoven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Toekomstdenken in Evoluon Eindhoven te melden