Prison Escape Doetinchem

Prison Escape is een unieke, interactieve beleving die drie uur duurt. Deze grootschalige ervaring start met het betreden van een gele Amerikaanse schoolbus. Samen met maximaal 130 medegedetineerden word je van de verzamelplek naar de Kruisberg gevangenis gebracht. Eenmaal daar aangekomen staan er 25 acteurs op je te wachten. Zodra je het gebouw betreedt moet jij je persoonlijke spullen inleveren en krijg je een overall aan. De bewakers hebben het nu voor het zeggen. Gekropen in de huid van een ware gedetineerde beweeg je door de gangen, met één duidelijk doel in je achterhoofd: Ontsnappen!


Kom een dagje naar de Prison Escape in Doetinchem en zorg dat je uit de handen blijft van de bewakers


In deze drie uur willen we jou de kans geven om de hoofdrol te spelen in je eigen gevangenisfilm. Met acteurs creëren we een wereld met een charismatische directeur, onverwachte bondgenoten en duistere geheimen. Vertrouw jij je medegedetineerden of neem je eerder een bewaker in vertrouwen? Zoek actief contact en komt steeds meer te weten over de gevangenis en misschien ook wel over de weg naar buiten… Lukt het jou om te ontsnappen?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag van 14:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 10:15 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen vanaf €69,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Prison Escape Doetinchem

Hoeveel sterren geef jij Prison Escape Doetinchem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Prison Escape Doetinchem te melden