Zondag Waterdag

Dit evenement is te bezoeken van:
04-06-2023 t/m 04-06-2023

 

Op zondag 4 juni 2023 organiseert Waterschap De Dommel haar jaarlijkse open dag: Zondag Waterdag. Kom naar deze leuke en leerzame dag vol met activiteiten op de rioolwaterzuivering in Eindhoven. Er is genoeg te doen: maak een rondje langs de verschillende zuiveringsstappen op de rioolwaterzuivering, stap in een bootje voor een tocht over de Dommel, bekijk de theatervoorstelling van de Klimaatjes over ‘Plasticsoep’ of knutsel waterdieren met de Afvaljuf.


Open dag Zondag Waterdag


Volg de weg van het water

Maak een rondje over het terrein van de rioolwaterzuivering en zie hoe het vuile rioolwater stap voor stap weer schoon water wordt. Een knap staaltje techniek: dagelijks zuiveren ze miljoenen liters per dag. Bij de verschillende zuiveringsstappen staan medewerkers van Waterschap De Dommel om uitleg te geven over het zuiveringsproces.


Fun voor kinderen

De bootjes liggen klaar voor een mooi tochtje over de Dommel. Met de Afvaljuf kunnen kinderen hun eigen waterdier knutselen van afval en de klimaatjes komen optreden. Er is een theatervoorstelling over ‘Plasticsoep’ van ongeveer een uur die past bij kinderen van 4 tot 8 jaar, maar leuk is voor het hele gezin. Of bekijk het materieel, zoals de maaiboot en tractor.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

4 juni 2023 van 10:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegang


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Zondag Waterdag

Hoeveel sterren geef jij Zondag Waterdag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zondag Waterdag te melden