Schiphol Panorama Terras

(3.5/5)  4 recensies

Heb je altijd al willen weten hoe Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland, werkt? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Dat kan namelijk ook, met de Schiphol Behind the Scenes tour.

 

Dat er buiten/om de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige dat je hoort, maar kom dat zelf maar ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij!

 

Het Panoramaterras biedt een mooi uitzicht over het vliegveld. Op het Panoramaterras staat ook een echte Fokker 100. Je kunt er gratis in. Ze hebben het interieur omgebouwd tot een complete luchtvaartexperience. Ga kijken in de cockpit, hoor de meldingen van de verkeerstoren, ga zitten in een van de originele stoelen, check het bagageruim, los de raadsels op en beleef de historie van Fokker - Nederlands bekendste vliegtuigbouwer.

 

Openingstijden

Behind the Scenes tour

Dinsdag t/m zondag

Vertrek 1: 11:00 uur

Vertrek 2: 13:00 uur

Vertrek 3: 14:30 uur

Reserveren is noodzakelijk

 

Panoramaterras

Zomertijd 07.00 tot 21.00 uur

Wintertijd 09.00 tot 17.00 uur

Bij slecht weer kan het Panoramaterras later openen of eerder sluiten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Behind the Scenes tour

Volwassenen € 15,50

Kind 4-12 jaar € 7,75

 

Panoramaterras gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Schiphol Panorama Terras

(Pagina 1 van 1)

 

"Jammer"

ed feddema   -   06-02-2022

06-02-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Jammer"

jammer dat er geen restaurant meer is voor een lekker hapje


"Geen restaurant."

Avr   -   02-10-2018

02-10-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen restaurant."

Er is geen restaurant meer op het panorama dek. Dat is heel jammer.


Debby   -   27-05-2016

27-05-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Het is heel leuk om een dagje naar Schiphol te gaan. Je hebt er zoiezo leuke winkels en je als je dan naar het panoramadak gaat kun je de vliegtuigen van dichterbij zien. Je ziet de landingsbaan niet goed, maar je ziet ze er wel naartoe rijden en een paar minuten later zitten ze al in de lucht. Voor kinderen heel indrukwekkend en leuk!

Lees verder  


Fijnuit   -   15-08-2010

15-08-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Voor de liefhebber van grote en echte vliegtuigen kan, al zou je het misschien niet denken, een dagje Schiphol ook erg vermakelijk zijn. Het begint natuurlijk al met de reis. Want wanneer je met de bus en trein naar Schiphol toe gaat is dit voor veel kinderen al een avontuur op zich. Naarmate je dichterbij komt zie je de vliegtuigen al landen en stijgen. En je kunt letterlijk op Schiphol uitstappen. Lees verder >>

Voor de liefhebber van grote en echte vliegtuigen kan, al zou je het misschien niet denken, een dagje Schiphol ook erg vermakelijk zijn.


Het begint natuurlijk al met de reis. Want wanneer je met de bus en trein naar Schiphol toe gaat is dit voor veel kinderen al een avontuur op zich. Naarmate je dichterbij komt zie je de vliegtuigen al landen en stijgen. En je kunt letterlijk op Schiphol uitstappen. Lees verder >>

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Schiphol Panorama Terras?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wat is er te doen bij Schiphol behind the scenes?

Wat is er te doen bij Schiphol behind the scenes?

Schiphol leeft 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. De hele dag gebeuren er allerlei interessante zaken waar wij geen weet van hebben. Tot nu! Ontdek wat je kunt beleven bij Schiphol achter de schermen.

Lees verder...

 

Dagje Schiphol, wat is er allemaal te beleven?

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Schiphol Panorama Terras te melden