Maisdoolhof Zeewolde

(5/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
01-08-2023 t/m 29-10-2023

 

Kom dwalen in het enige maisdoolhof van Flevoland! In het twee hectare (vier voetbalvelden!) grote maisveld is een doolhof uitgestippeld. Het doolhof is opgedeeld in drie soorten: een labyrint, een zigzag doolhof en je kunt door allerlei letters lopen. Ondertussen vind je onderweg allerlei vragen waar je het goede antwoord op moet geven. Weet je alle antwoorden? Dan kun je met de gevonden letters een woord maken waarmee je aan het einde van het seizoen een prijs kunt winnen. Voor de kleintjes is er in het labyrint doolhof ook een boerderijbingo te vinden. Zoek alle plaatjes en je hebt BINGO! Alles gevonden? Haal een kleurplaat op bij het winkeltje.


Collage


De drie verloren buffels

Waterbuffels hebben grote, donkere ogen die hen helpen bij het zien in verschillende lichtomstandigheden, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Hun ogen zijn ook gevoelig voor beweging, waardoor ze roofdieren kunnen opmerken en snel kunnen reageren. Daarnaast hebben waterbuffels een breed gezichtsveld, wat betekent dat ze een groot gebied om zich heen kunnen zien zonder hun hoofd te draaien. Dit is handig om potentiële gevaren of voedselbronnen te detecteren.


Waterbuffels hebben goede ogen dus! Toch zijn er drie waterbuffels ontsnapt en blindelings het doolhof ingegaan! Kan jij ze vinden? Speur door het doolhof en los ondertussen de vragen op. Je kunt kiezen uit drie verschillende doolhoven. Elk doolhof heeft zijn eigen woord die gevonden moet worden. Door het beantwoorden van de vragen verzamel je de letters. Ondertussen probeer je per doolhof ook nog eens de verloren waterbuffel te vinden! Heb je 'm gevonden? Schrijf de naam van de buffel achterop het opgaveformulier en je maakt hierdoor extra kans om aan het eind van het seizoen de doolhofprijs te winnen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

T/m 10 september

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


13 september t/m 29 oktober

Woensdag van 13:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

BINGO (voor de kleintjes) €5,00 p.p.

Maisdoolhof de drie verloren buffels €7,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over Maisdoolhof Zeewolde

(Pagina 1 van 1)

 

"saai"

Luuk   -   26-09-2023

26-09-2023

Reageer op deze review

"saai"

saai


Hoeveel sterren geef jij Maisdoolhof Zeewolde ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Maisdoolhof Zeewolde te melden