City App Tour Utrecht

Utrecht, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, behoort tot een van de oudste steden van Nederland, met stadsrechten die teruggaan tot 1122, waardoor het meer dan 900 jaar geschiedenis bewaart. Deze stad is ook een echte studentenstad, wat zorgt voor een levendige en bruisende atmosfeer.


In het hart van de historische binnenstad staat de beroemde Domtoren, die de hoogste kerktoren van Nederland is. Tijdens een audiotour door de stad krijg je de kans om dit imposante bouwwerk van dichtbij te bewonderen. Daarnaast ontdek je andere interessante bezienswaardigheden zoals Vredenburg, Huis Zoudenbalch, het Academiegebouw en het stadhuis van Utrecht. Ga op zoek naar de legende van bisschop Willibrord, of laat je betoveren door de vele grachten en gezellige straatjes. Utrecht heeft voor ieder wat wils en is een erg leuke stad uit voor een stadswandeling.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaalt zelf hoelaat en waar je de audiotour begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 persoon €14,40

2 personen €19,50

Familie (3 tot 6 personen) €29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over City App Tour Utrecht

Hoeveel sterren geef jij City App Tour Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

De leukste steden om de City App Tour te gebruiken

Wandel door een door jou gekozen stad in Nederland met de City App Tour. Leer allerlei nieuwe feitjes over de stad door te luisteren naar de audiogids op je telefoon. Schroom niet langer en bekijk dit blog om de City App Tour bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van City App Tour Utrecht te melden