Exit Games Belgium

Exit Games beschikt over het breedste aanbod aan escape rooms in België voor kleine én grote groepen. Bij aanvang van het spel zal de gastheer/gastvrouw jullie instructies geven. Vervolgens worden jullie als team opgesloten, en vanaf dat moment is het aan jullie. Word een ware Sherlock Holmes en laat de detective in jou ontwaken. Maar wees gewaarschuwd: je zult al je slimheid moeten inzetten. Teamwork is hier de sleutel tot succes, zoals ze zeggen, "Samen sterk." Werk als een team en gebruik elkaars vaardigheden om zo snel mogelijk te ontsnappen. Gaan jullie erin slagen om te ontsnappen? Of zullen jullie voor eeuwig vastzitten in de escape room?


Opgesloten in een kooi


Dubbelspel Competitie

Speel met twee teams tegen elkaar op tijd. Sommige spellen kunnen individueel worden gespeeld, maar ze worden nog spannender wanneer je ze met of tegen anderen speelt. Tijdens de games kun je elkaar met rust laten, saboteren of helpen. Extra plezier is gegarandeerd!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €40,00 p.p.

3 personen €35,00 p.p.

4-5 personen €25,00 p.p.

6-7-8 personen €22,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Exit Games Belgium

Hoeveel sterren geef jij Exit Games Belgium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Exit Games Belgium te melden