Cinekid Festival

Dit evenement is te bezoeken van:
15-10-2023 t/m 29-10-2023

 

Op zondag 15 oktober opent de 37ste editie van Cinekid Festival in Pathé Amsterdam Noord met de wereldpremière van Jippie No More!; een Nederlandse familiefilm over liefde en verbintenis van regisseur Margien Rogaar en scenarist Fiona van Heemstra. Op het festival worden er vele premières van (inter)nationale films en series vertoond, waaronder die van de jeugdfilm Dancing Queen en de wereldpremière van de serie Saïd & Anna.


Jongen in slaapkamer met allemaal dieren om zich heen


Met het thema van dit jaar 'Is dit echt?' nodigt Cinekid Festival haar jonge bezoekers uit om aan de hand van het programma de grens tussen echt en nep te onderzoeken. In het Cinekid MediaLab kunnen zij door middel van kunst, media en technologie experimenteren met de invloed van artificiële intelligentie (AI). Daarnaast zijn er ook workshops, masterclasses en andere activiteiten. Ter ere van Disney 100 jaar is Deanna Marsigliese, Animation Art Director bij Pixar Animation Studios, eregast van het festival. Op 26 oktober geeft zij een masterclass voor kinderen in Character Design en is er een speciale vertoning van animatiefilms onder de naam Disney Shorts.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

15 t/m 29 oktober 2023


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Cinekid Festival

Hoeveel sterren geef jij Cinekid Festival?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Cinekid Festival te melden