To Be Continued - Uncloud Festival

Dit evenement is te bezoeken van:
30-09-2023 t/m 22-10-2023

 

Theatercollectief Nineties presenteert ‘To Be Continued’, een audiovisuele productie zonder acteurs, maar met digitale technologie in de hoofdrol. Al bij het kopen van je kaartje maak je kennis met de hoofdrolspeler van deze installatie; via Telegram kom je in contact met een chatbot die jouw persoonlijke gids zal zijn tot aan de digitale performance op locatie. Het Amsterdams theatercollectief legt met de multimediale installatie de nadruk op de invloed van de hedendaagse digitale cultuur en technologie op onze omgang met tijd. ‘To Be Continued’ neemt daarmee onze tijdservaring onder de theatrale loep in de vorm van een digitale performance op locatie. Met dit werk zet Nineties een nieuwe stap in haar makerschap door het speelveld van het theater uit te breiden.


Mensen kijken naar de voorstelling


‘To Be Continued’ is Nineties’ eerste productie zonder acteurs en laat muziek, projectie en lichtontwerp de hoofdrol spelen. In de zoektocht naar nieuwe vormen om verhalen te vertellen, verkent het theatercollectief met ‘To Be Continued’ de theatrale kracht van video, geluid en scenografie. De productie is een samensmelting van verschillende digitale media en technologie waarmee het werk een immersieve ervaring van tijd creëert. De muziek is geïnspireerd op de wereld van interfaces, apps en preloaders. De visuele elementen worden ingezet om de tijdsperceptie van de bezoeker te beïnvloeden en de animaties zorgen voor een onderdompeling in de virtuele realiteit.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

30 september t/m 22 oktober


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over To Be Continued - Uncloud Festival

Hoeveel sterren geef jij To Be Continued - Uncloud Festival?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van To Be Continued - Uncloud Festival te melden