De Stalker – Escape Room Spel voor Thuis

Dompel jezelf onder in een meeslepend mysterie met "De Stalker", een avondvullend escape room spel voor thuis. Je vindt een oude koffer. Van wie zou die zijn? Nieuwsgierig als je bent, besluit je hem te openen. En dan…kan je niets anders doen dan naar adem happen! Want de koffer zit vol met foto’s. Tientallen foto’s. Allemaal van jou! Dit raadselachtige scenario overkwam Eva in het hotel waar ze werkt. Nacht na nacht ligt ze wakker, geplaagd door vragen. Van wie is deze koffer? En wat is diegene in hemelsnaam van plan?!


Kom jij samen met je vrienden of familie erachter van wie deze mysterieuze koffer is?


"De Stalker" is meer dan alleen een spel; het is een meeslepende ervaring die je meeneemt in een wereld van intrige en mysterie. Duik in een reeks zorgvuldig samengestelde puzzels, ideaal voor een avondje thuis of een teambuilding op kantoor. Met fysieke puzzels die je samen rond de eettafel oplost, biedt dit spel een unieke groepsdynamiek. En mocht je vastlopen? Geen zorgen, onze hints staan klaar om je te helpen, en je kunt zelfs via WhatsApp contact opnemen met de vinder van de koffer. Help jij Eva de eigenaar te vinden, zodat ze vannacht weer rustig kan slapen? Durf jij dit mysterie te ontrafelen?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je "De Stalker" wilt spelen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€59,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Stalker – Escape Room Spel voor Thuis

Hoeveel sterren geef jij De Stalker – Escape Room Spel voor Thuis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Stalker – Escape Room Spel voor Thuis te melden