Edison Escape

Op zoek naar een perfect uitje met vrienden, familie of collega's? Ontdek de ultieme uitdaging bij Edison Escape! Stel een team samen van 2 tot 6 personen en bewijs dat jullie tot het onmogelijke in staat zijn.


Stoelen


Het verhaal

Welkom in 1910 in het huis van de uitvinder Thomas Edison de uitvinder van onder andere de grammofoon speler en de gloeilamp….. of toch niet?


Edison zit thuis rustig aan een kopje thee…. Plotseling is er een hard gebonk op de deur’’ doe open dief! We weten dat je er bent! Snel moet Edison vluchten om te voorkomen dat hij gearresteerd word en meegenomen om als zijn ideeën uit hem te kunnen krijgen!


Het is aan jullie mede uitvinders die hem onverwacht niet meer thuis aantreffen om ook te voorkomen dat jullie gepakt worden door de politie! Anders is al het levenswerk van Edison verwoest… Dat is dan jullie schuld!

 

Openingstijden

Elke dag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

2 spelers €80,00

3 spelers €90,00

4 spelers €100,00

5 spelers €110,00

6 spelers €120,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Edison Escape

Hoeveel sterren geef jij Edison Escape?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Edison Escape te melden