Workshop Ontspullen & Opruimen

Dit evenement is te bezoeken van:
19-04-2024 t/m 19-04-2024

 

Deze workshop is speciaal ontworpen voor iedereen die zich afvraagt hoe ze die overweldigende berg spullen kunnen aanpakken zonder zich verloren te voelen. Of je nu worstelt met het vinden van een juiste aanpak voor emotioneel beladen items, vecht tegen terugkerende rommel, of simpelweg effectiever wilt beginnen met ontspullen, deze workshop biedt een schat aan inzichten en praktische tips om je op weg te helpen.


Kistje met Opruimpraktijk de Waard in de kast zetten


Als deelnemer aan deze workshop word je meegenomen op een ontdekkingsreis vol eye-openers door een ervaren opruimcoach. Je gaat niet alleen naar huis met vernieuwde perspectieven, maar ook met concrete handvatten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse opruimroutine. Bovendien is er ruimte voor persoonlijke uitdagingen, waarbij de coach je zal begeleiden bij het vinden van oplossingen.


Met slechts vijf eenvoudige stappen leer je hoe je stap voor stap je huis kunt opruimen, waardoor je gegarandeerd vooruitgang boekt in je opruimproces. En vergeet niet, we maken het ook nog eens gezellig met een kopje koffie en thee, wat lekkers én een leuke opruimquiz!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdagavond 19 april 2024 van 19:30 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€10,00 p.p.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Workshop Ontspullen & Opruimen

Hoeveel sterren geef jij Workshop Ontspullen & Opruimen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Workshop Ontspullen & Opruimen te melden