Boeren Pitstop Autocross Zeewolde

Dit evenement is te bezoeken van:
18-05-2024 t/m 20-05-2024

 

In het Pinksterweekend worden er in Zeewolde twee autocrossen verreden. Op 18 mei de Boeren Pitstop Autocross en op 20 mei de Zeebodem Autocross. De evenementen vinden plaats nabij de Boeren Pitstop in Zeewolde.


Bewonder in Zeewolde een spannende autocross


De wedstrijden beginnen om 11:00 uur. De route naar het crossterrein is met pijlen aangegeven. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bij deze gezellige happening is er natuurlijk ook voldoende catering aanwezig. Naast het bezoek van de wedstrijden, is er ook de mogelijkheid om in het rennerskwartier kennis te maken met de rijders en hun voertuigen te bekijken.


Dit is een spannende race van verschillende mini buggy's


Bij de Boeren Pitstop Autocross komen de Mini Buggys en de spektakel klassen aan de start, zoals aangepaste straatauto’s, de snelle Kevers, de Driewieler klasse en de Duo Sierra’s.


De Zeebodem Autocross staat geheel in het teken van de snelheid. Er is een vol programma met de Regio klasse, de Standaard KNAF klasse en de Toerwagens. Daarnaast de Junior klasse en de Juniorbuggy’s. Het absolute hoogtepunt van de dag zijn de wedstrijden in de Sprintklassen. Iedereen rijdt 3 manches en de beste deelnemers mogen aan de finale deelnemen.

 

Openingstijden

18 en 20 mei vanaf 11:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Mits onder begeleiding van een volwassene is de toegang voor kinderen onder de 12 jaar gratis

Vanaf 12 jaar kost het €10,00 euro per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boeren Pitstop Autocross Zeewolde

Hoeveel sterren geef jij Boeren Pitstop Autocross Zeewolde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Boeren Pitstop Autocross Zeewolde te melden