Outside Escape Deventer

Ontdek Deventer op een nieuwe manier door raadsels op te lossen terwijl je de stad verkent! Deze uitdagende city escape leidt je langs zowel bekende als verborgen plekken van deze Hanzestad.


Tijdens de stadswandeling los je samen met je teamgenoten een lokaal mysterie op met een uniek verhaal. Je kunt kiezen uit twee varianten: de basisvariant en de uitdagende variant. Beide routes zijn hetzelfde, maar het niveau van de raadsels verschilt.


Kies een stad naar keuze om Outside Escape te spelen


Valse munten in Deventer

Het is het jaar 1435. Valse munten circuleren in Deventer, wat de jaarmarkt en handelspositie van de stad bedreigt. Kun jij als middeleeuwse agent de dader op tijd ontmaskeren?


Ontdek de mooie stad Deventer samen met vrienden, familie of collega's


Groepsuitje of een dagje weg met een andere grote groep?

Een Outside Escape is perfect voor een weekendje weg met z'n tweeën, maar ook geschikt voor grotere groepen tot ongeveer 80 personen. Ideaal voor jullie volgende bedrijfsuitje of familiedag! Het is eenvoudig zelf te organiseren, betaalbaar en een geweldige manier om een stad écht te ontdekken!

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Deventer

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Deventer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Deventer te melden