Speeltuin Vogelwijk

(4.3/5)  4 recensies

Speeltuin Vogelenwijk is een prachtige groene speeltuin. Gelegen aan de rand van Leiden, op de grens met Oegstgeest. Kinderen kunnen er naar hartelust ravotten. Er zijn veel toestellen, ook voor oudere kinderen. Veel groen en speelwater nodigen uit om naar deze speeltuin te komen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag van 9.00 tot 17.30 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Niet leden €1,- per persoon

 


4 Recensies over Speeltuin Vogelwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Heerlijk toeven voor iedereen"

Wendy   -   31-05-2019

31-05-2019

"Heerlijk toeven voor iedereen"

Dat "goedkope Hollandse feestje" is nu juist precies wat dit tot een charmant en fijn plekje zonder pretenties maakt. Alles wordt met liefde onderhouden en iedereen is welkom. Helemaal zoals het heurt ;)

Lees verder  


"Heerlijk spelen"

Maria   -   16-09-2018

16-09-2018

"Heerlijk spelen"

Fijne speeltuin met water wat niet te diep is. Ook beschermd plekje voor kleintjes. Kost 1 euro per kind. Geen geld voor een paar fijne uurtjes.


Barend   -   07-09-2014

07-09-2014

Prima speeltuin, niet altijd overzichtelijk door bosjes en het oude gebouwtje wat er in het midden staat. Water van de vijver waarin gespeeld wordt is ronduit goor bij warme dagen.Tover in het gebouw een goed restaurant, ala Heidezicht (Bussum) en je hebt een juweeltje voor Leiden en omgeving erbij. Het is nu een beetje goedkoop Hollands feestje. Maar ja, daar komt nog steeds publiek op af.

Lees verder  


Sylvia Volwater   -   01-06-2013

01-06-2013

Je kunt fijn spelen. Er is een kleiner gedeelte dat watervrij is en dus geschikt voor de kleinere kinderen. In het grote gedeelte is er ook water. De speeltoestellen zijn nieuw en erg uitdagend. Een kabelbaantje en een trekvlot over het water. Dus neem je kleedje mee en eigen eten en drinken. Wij hebben er gespeeld met twee meisjes van zes en elf jaar.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speeltuin Vogelwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Klimmen. Wippen. Klauteren. Ballen. Schommelen. Glijden. Rennen. Gooien. Draaien. Vallen. Opstaan. En weer doorgaan. Oftewel: spelen! Binnen spelen. Buiten spelen. Samen spelen in Leiden. Spelen is leuk, gezond en goed voor de motoriek, de lichamelijke ontwikkeling en de sociale vaardigheden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speeltuin Vogelwijk te melden