Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

(2/5)  1 recensies

Het idee achter Humphrey's is eenvoudig: genieten van een Bourgondisch diner waar je je comfortabel bij voelt! Ervaar een uitgebreid driegangendiner met ambachtelijk brood en heerlijke bijgerechtjes, allemaal voor een vaste prijs. Naast smaakvolle vlees- en visgerechten bieden ze ook een scala aan vegetarische en veganistische opties aan. Voor de jongere gasten is er een speciaal samengesteld kindermenu. Kortom, bij Humphrey's is er voor iedereen wat lekkers te vinden!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 16:20 tot 22:00 uur

Vrijdag & zaterdag van 16:30 tot 22:30 uur

Zondag van 16:30 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

(Pagina 1 van 1)

 

Reijersen van Buuren   -   19-12-2013

19-12-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Donderdag met collega's gegeten. Aardige bediening, matig eten. Eén collega en ik bestelde hert. Dat kwam zeer lauw op tafel. Deze klacht werd verholpen met een nieuw bord (10 min wachten!). 2e keer was het eten net zo lauw. M'n collega heeft het voor lief genomen, ik kreeg ene nieuwe (na 10 min!!). Deze was goed, maar ik zat in m'n eentje te eten, terwijl mijn collega's al klaar waren. Niet gezellig!! Eerder dit jaar hier gegeten en dat viel me ook al tegen. Einde locatie R'dam, Amersfoort = beter!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Humphrey's Rotterdam Binnenrotte?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Humphrey's Rotterdam Binnenrotte te melden