Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

(2/5)  1 recensies

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam dan is Humphrey's Restaurant Rotterdam Binnenrotte echt iets voor u en uw gezelschap. Op de Binnenrotte 101-103 in het centrum van Rotterdam vind u één van de twee vestigingen van Humphrey’s in Rotterdam.

 

Vlakbij de Meent zit aan het Binnenrotteplein de centrum vestiging van Humphrey’s in Rotterdam. De moderne inrichting gecombineerd met natuurlijke materialen geven dit restaurant de duidelijke Humphrey’s look. Met zijn 180 zitplaatsen en zijn ruime terras voor de zomermaanden zijn ze uitermate geschikt voor een gezellige avond uit.

 

Een gemoedelijke sfeer en een constante kwaliteit daar gaat Humphrey's voor! Humphrey's Restaurants vind u door het hele land. In totaal zijn er 19 Humphrey's vestigingen. Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Het maakt niet uit welke combinatie u maakt, u betaalt slechts één prijs. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen de restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 17:00 en 22:00 uur.

Vrijdag en zaterdag 17:00 en 22:30 uur.

 


1 Recensies over Humphrey's Rotterdam Binnenrotte

(Pagina 1 van 1)

 

Reijersen van Buuren   -   19-12-2013

19-12-2013

Donderdag met collega's gegeten. Aardige bediening, matig eten. En collega en ik bestelde hert. Dat kwam zeer lauw op tafel. Deze klacht werd verholpen met een nieuw bord (10 min wachten!). 2e keer was het eten net zo lauw. M'n collega heeft het voor lief genomen, ik kreeg ene nieuwe (na 10 min!!). Deze was goed, maar ik zat in m'n eentje te eten, terwijl mijn collega's al klaar waren. Niet gezellig!! Eerder dit jaar hier gegeten en dat viel me ook al tegen. Einde locatie R'dam, Amersfoort = beter!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Humphrey's Rotterdam Binnenrotte?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Humphrey's Rotterdam Binnenrotte te melden