BubbelJungle Golf in the dark

(4/5)  1 recensies

Golf in the dark Bubbel golf is niet zomaar een potje midgetgolf zoals u gewent bent. Alle banen zijn verlicht door black light, waardoor de thematisering op en om de banen jong en oud versteld zullen doen staan. Verder moet er naast het golfen nog een mysterie opgelost worden. Dit maakt Golf in the dark uniek in de regio en zorgt voor een onvergetelijke belevenis!

 

De Speelstad van de Bubbeljungle is slechts één onderdeel van de 4 leuke activiteiten die er te doen zijn. Klik hier om het volledige aanbod van de Bubbeljungle Family Center te bekijken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 12:00 tot 17:00 uur

Vrijdag t/m zondag 12.00 tot 21.30 uur

De laatste afslag is een uur voor sluitingstijd


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,35 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over BubbelJungle Golf in the dark

(Pagina 1 van 1)

 

Wouter   -   24-10-2016

24-10-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

De Glow in the Dark Bubbel Golf in Leiderdorp is prachtig gemaakt met daarbij een leuk thema. "Diva is ontvoerd, waar is ze en wie heeft haar?". De banen zijn erg leuk. Sommige banen zijn voor kinderen onder de 6 á 7 jaar misschien iets te moeilijk maar dan help je gewoon even. Ook de iets aangepaste regels t.o.v. gewoon midgetgolf maken het spel wat leuker. Het enige nadeel is de prijs. Wij waren met zijn drietjes als met een uurtje klaar en na de laatste baan ben je je bal kwijt en Kun je niet banen opnieuw spelen. Tip, plan wat extra tijd in en combineer de golf met één of twee uurtjes spelen in de Bubbel Jungle. Dit kan voor een meerprijs van 4 euro per kind. Volwassene zijn gratis in de Bubbel Jungle.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij BubbelJungle Golf in the dark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 10: Populairste dagje uit van 2018

Top 10: Populairste dagje uit van 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook het terugkijken op het afgelopen jaar. Wij doen dit traditioneel elk jaar door het bekend maken van het populairste uitje van 2018. Vorig jaar ging CORPUS met de titel “Populairste uitje 2018” er vandoor, zou het ze dit jaar weer lukken?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van BubbelJungle Golf in the dark te melden