Sauna en Beautyresort de Leliehof

(3/5)  1 recensies

In de Leliehof kun je het hele jaar door in een gemoedelijke en gezellige sfeer ultieme ontspanning ervaren. Kom in een gastvrije omgeving proeven van de leuke neveneffecten van een saunabezoek: een stralende huid, vernieuwde energie en een gevoel van zalige rust in lichaam en geest.

 

Het saunagedeelte van de Leliehof bestaat onder anderen uit droge sauna's, Turks stoombad, infraroodsauna, whirlpool, voetenbad en zwembad. Maar dat is alleen nog maar het binnengedeelte. Buiten is er nog veel meer te vinden!

 

In de tuin staan er ook nog een Finse blokhut-sauna, een bubbelbad, een warme hot tub en een wijnvat sauna. Allemaal gelegen tussen een prachtige bloemenzee. Heerlijk warm in de wintermaanden, aangenaam verkoelend in de zomer.

 

Je kunt je saunabezoek ook nog combineren met een behandeling in het beautygedeelte. Je dag ontspanning wordt helemaal compleet met een gezonde smoothie in de loungeruimte en met een vers en gezond gerecht in het restaurant, waar je de gezellige en gemoedelijke sfeer treft die zo kenmerkend is voor de Leliehof.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 11:00 tot 20:00 uur

Dinsdag badkledingdag

Donderdag gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna dagentree 26,00

Sauna entree na 16:00 uur 13,00

Entree tot 12 jaar 13,00

Huur badjas 6,95

Huur handdoek klein 3,95

Huur handdoek groot 4,95

Koop teenslippers 7,95

Koop bandslippers 6,95

 1 Recensies over Sauna en Beautyresort de Leliehof

(Pagina 1 van 1)

 

"Wat een vriendelijk personeel "

Ann   -   25-09-2020

25-09-2020

"Wat een vriendelijk personeel "

De sauna is ooit met smaak ingericht en prettig vanwege kleinschalig zijn. Echter nu achterstallig onderhoud, sauna buiten werking, douches zonder water, infrarood lampen kapot of niet aan? En zooo jammer het zwembad is dicht en voorzien van pallets met kussens zodat je er kunt zitten/ hangen. Personeel is top en het eten ook helemaal prima.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Sauna en Beautyresort de Leliehof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna en Beautyresort de Leliehof te melden