Sauna en Beautyresort de Leliehof

In de Leliehof kun je het hele jaar door in een gemoedelijke en gezellige sfeer ultieme ontspanning ervaren. Kom in een gastvrije omgeving proeven van de leuke neveneffecten van een saunabezoek: een stralende huid, vernieuwde energie en een gevoel van zalige rust in lichaam en geest.

 

Het saunagedeelte van de Leliehof bestaat onder anderen uit droge sauna's, Turks stoombad, infraroodsauna, whirlpool, voetenbad en zwembad. Maar dat is alleen nog maar het binnengedeelte. Buiten is er nog veel meer te vinden!

 

In de tuin staan er ook nog een Finse blokhut-sauna, een jacuzzi, een warme hot tub en een wijnvat sauna. Allemaal gelegen tussen een prachtige bloemenzee. Heerlijk warm in de wintermaanden, aangenaam verkoelend in de zomer.

 

Je kunt je saunabezoek ook nog combineren met een behandeling in het beautygedeelte. Je dag ontspanning wordt helemaal compleet met een gezonde smoothie in de loungeruimte en met een vers en gezond gerecht in het restaurant, waar je de gezellige en gemoedelijke sfeer treft die zo kenmerkend is voor de Leliehof.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 11:00 tot 20:00 uur

Dinsdag badkledingdag

Donderdag gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna dagentree €26,00

Sauna entree na 16:00 uur €13,00

Entree tot 12 jaar €13,00

Huur badjas €6,95

Huur handdoek klein €3,95

Huur handdoek groot €4,95

Koop teenslippers €7,95

Koop bandslippers €6,95

 


0 Recensies over Sauna en Beautyresort de Leliehof

Hoeveel sterren geef jij Sauna en Beautyresort de Leliehof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna en Beautyresort de Leliehof te melden