Escape Room Trapped In Time

Tijdens een populaire en uitdagende Escape Game wordt je team opgesloten in een kamer en jullie moeten daaruit zien te ontsnappen. Vind alles wat je nodig hebt en los dan de puzzels op,  de ene puzzel leidt je naar de volgende en de laatste oplossing geeft je een uitweg..

 

De Room

Het begon allemaal in een donkere kelder in het jaar 3989. Vier soldaten spelen een portje kaart. Sergeant James Winters bedriegt zijn weg naar de overwinning en wint een volledig functionerende tijdmachine, een prototype genaamd de "Tijd Ark 4000". Normaal gesproken zou men een dergelijk apparaat gebruiken voor het verbeteren van de mensheid. Maar dat geldt niet voor Sergeant Winters. Getuigen zien hem de tijdmachine instappen met een fles goedkope bourbon, waarna hij spoorloos verdwijnt. Professor Daniel Humbleton, de maker van de tijdmachine, is ingezet om deze bizarre gebeurtenis te onderzoeken. Wanneer hij even later aankomt verschijnt de Time Ark opnieuw. De professor ziet dat de tijdlijn vernietigd zal worden als gevolg van de twee ongeïdentificeerde relieken die Winters achterliet in het verleden. Dit kan het einde van de wereld betekenen, tenzij de professor een team kan vinden welke alles en iedereen kan redden! Zijn jullie dat team?!

 

Bekijk ook:

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag

09:00 tot 22:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 Spelers € 35,-

3 Spelers € 29,-

4 Spelers € 23.50

5 Spelers € 20,-

6 Spelers € 18.50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Trapped In Time

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Trapped In Time?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Trapped In Time te melden