Escape Room Zuid Friesland

(5/5)  1 recensies

De escape room is een wel heel exclusief, avontuurlijk, spannend, maar ook zeker een leuke en ongevaarlijke uitdaging. Een ervaring die je zeker niet mag en wilt missen! Escape rooms zijn op dit moment een wereldwijde rage en ook in Nederland worden ze steeds bekender en populairder! Et Proeme nust brengt deze nieuwe real-life puzzelsensatie naar de Groote Veenpolder. Probeer met vrienden, familie of collega’s (3 tot 6 personen) binnen 60 minuten uit de escape room te ontsnappen. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica, out of the box denken en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team hiertoe in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen! Maar wacht niet te lang, want de tijd gaat sneller dan je denkt…

 

Family Room

De Family Room gaat over een Professor de Heer Zwefer welke proefjes doet op zijn nichtje. Met als doel om betere mensen te maken door het brein te bewerken. Dit kan jij voorkomen.. Red het meisje!!

 

Café de Koers

Cafe de Koers, gaat over Sulke de barman van het oude dorpscafé uit de jaren ‘76. Hij hield er nog een andere hobby op na, buiten het tappen van bier en het gezellig praten met de vaste klanten. Deze hobby heeft zijn kas wel goed gespekt.. Beleef zijn avontuur en kraak de pot!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend.

Reserveren verplicht

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf €45,-

 


1 Recensies over Escape Room Zuid Friesland

(Pagina 1 van 1)

 

"In de middle of nowhere maar je moet zijn geweest"

Tessa   -   13-01-2017

13-01-2017

"In de middle of nowhere maar je moet zijn geweest"

Jonge ondernemers die van niets iets weten te maken! Daar houden we van. Erg goed in elkaar gezette puzzels! Sfeer was goed afgestemd. Organisatie was top, vriendelijk personeel. Lekker nog even wat gedronken.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room Zuid Friesland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Zuid Friesland te melden