Strand Breskens

De stranden van Breskens zijn gelegen tussen de veerhaven en de handels-en jachthaven en strekken zich uit vanaf de veerhaven tot aan Nieuwvliet-Bad. Breskens is een maritieme badplaats, onder meer door de enorme jachthaven en de drukte rondom de internationale vismijn. Vanaf het strand bij het dorp heeft men prachtig zicht op de binnenlopende vissersschepen en de vele zeegaande jachten die hier aanlopen. Vanaf de veerhaven richting Nieuwvliet worden de stranden steeds breder.

 Breskens is ook een van de zeer weinige plaatsen in Nederland waar men met de auto buitendijks bij het uiteraard autovrije strand kan komen. Vooral voor mindervaliden is dit een uitstekende mogelijkheid om hier van het strandleven te genieten. Na Nieuwesluis kan er gesproken worden over natuurlijke duinen. Dat het hier goed vertoeven is, bewijzen de vele grote campings direct achter de duinen, vanwaar men zo het strand oploopt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree gratis

Parkeren (meestal) gratis

 


0 Recensies over Strand Breskens

Hoeveel sterren geef jij Strand Breskens?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Breskens te melden