City Game Amsterdam

(5/5)  1 recensies

Ontdek steden wereldwijd met City game! Speel leuke en boeiende City Games en self-guided tours om unieke ervaringen op te doen, puzzels op te lossen, verborgen plekken te ontdekken en nieuwe dingen te leren. De toegankelijke City Games laten je de stad op een interactieve en leuke manier verkennen. Speel zelfstandig met je telefoon en een internetverbinding. Geen gids nodig! Boek een spel en ontvang alle benodigde informatie om direct te beginnen. Volledige vrijheid om het spel op jouw eigen manier, op elk moment te spelen. Leuk met het gezin, kinderfeestjes, als stel of voor een bedrijfsuitje. City Game heeft voor ieder wat wils.


Sherlock Holmes is een leuke activiteit, waarbij de stad als speelveld wordt gebruikt, maar waar je verder geen informatie krijgt over de stad zelf. The Syndicate is een rollenspel waarbij je interactie hebt met de stad. En zelfs met ons ontdekkings spel Secrets of zullen we je verrassen. Je leert de stad op een andere manier kennen. Kortom, alle City Games zijn leuk om te spelen, zelfs als je de stad op je duimpje kent.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Altijd geopend. Je kunt starten, pauzeren & doorgaan wanneer je wilt.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

City Games zijn te spelen vanaf €19,95 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over City Game Amsterdam

(Pagina 1 van 1)

 

Henk   -   22-08-2016

22-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuke City Escape Game gedaan, gezellige informele manier om de stad te leren kennen.


Hoeveel sterren geef jij City Game Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van City Game Amsterdam te melden