PSV Museum

Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd.

 

Maak kennis met de oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd. Met de gratis app krijg je ook nog eens extra informatie en bijzondere geluidsfragmenten te horen.

 

Met een touchscreen wereldbol vol bijzondere plaatsen, een periscoop waarmee je een kijkje in het stadion kunt nemen, het Phoxy Stadion waar een balletje getrapt kan worden én de mogelijkheid om je favoriete elftal samen te stellen, is het museum ook voor kinderen een ware belevenis! Met een quiz kunnen ze de leukste weetjes uit de historie ontdekken én kans maken op twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van PSV.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €7,50

Kinderen 4 t/m 14 jaar €5,00

Groepen vanaf 15 personen €6,75

 


0 Recensies over PSV Museum

Hoeveel sterren geef jij PSV Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van PSV Museum te melden