Doe Museum

Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor! Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Je vindt er prachtige tentoonstellingen van schilderijen, beelden en fotografie en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan.

 

Dus bouw een meesterwerk van LEGO of boetseer er één van klei. Maak foto's, ga schilderen in het schilderatelier of maak een prachtig graffitikunstwerk. Doe één van onze speurtochten of maak een museaal ritje op een Pony Cycle. Alle doe-activiteiten zijn zo georganiseerd dat je ze zelfstandig of voor kids samen met je begeleider kunt uitvoeren. Naast het creatieve stuk is er volop ruimte voor spel.

 

Alle doe-activiteiten zijn zo georganiseerd dat je ze zelfstandig of voor kids samen met je begeleider kunt uitvoeren. Goed om te weten, veel activiteiten zitten bij de prijs in maar voor sommige betaal je bij, je kunt dus zelf kiezen hoe je je dag indeelt.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur

Vakanties

Dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 13 jaar €9,-

3 t/m 12 jaar €5,-

Museumkaart €7,-

CJP €5,-

Veel activiteiten zitten bij de ticketprijs in en voor enkele betaal je wat bij

 

Activiteiten bij Doe Museum

  Van 22-09-2018 tot 12-05-2019

Nieuwe kleurrijke geluks-expositie Doe Museum


0 Recensies over Doe Museum

Hoeveel sterren geef jij Doe Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Doe Museum te melden