Virtual Reality Nijmegen

(5/5)  1 recensies

Altijd al de hoofdrol willen spelen in een bioscoopfilm? Of ben je benieuwd hoe het is om op grote hoogte tussen wolkenkrabbers te balanceren? Waan jezelf in een andere wereld met overweldigende Viritual Reality! Zwem tussen de dolfijnen, beklim de Mount Everest, ga op safari tussen olifanten en giraffen, voel de adrenaline in een rollercoaster of race de Formule 1 in een racesimulator. Het kan allemaal bij EnjoyVR in Nijmegen.

 

Je wordt gastvrij ontvangen met een drankje waarna je een korte uitleg krijgt over Virtual Reality. Daarna ben je klaar om helemaal los te gaan en ervaar je indrukwekkende belevenissen waar je nog vaak met veel plezier op terug zult kijken.

 

We ontvangen vaak groepen voor een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsactiviteit. Ook komen regelmatig vrienden en families voor een leuke middag /avond naar EnjoyVR. Hoe groter de groep, hoe leuker het is want Virtual Reality is gaaf om te ervaren en heel leuk om naar te kijken. Er wordt veel en hard gelachen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur (uitsluitend op reservering).

 


1 Recensies over Virtual Reality Nijmegen

(Pagina 1 van 1)

 

"Top ontvangst"

Eric   -   25-09-2018

25-09-2018

"Top ontvangst"

Met ons team hebben we genoten van vele Virtual Reality belevenissen. Spannend en tegelijkertijd ontspannend. Wat hebben we gelachen. Gaan we vaker doen. Superleuk.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Virtual Reality Nijmegen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Virtual Reality Nijmegen te melden