Escapeshop de Plek

Helaas Escapeshop de Plek is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Dieren en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Dieren.


Bekijk ook:


Beleef deze unieke escaperoom in een bijzondere locatie waar je met je team van zes personen op jacht gaat naar het verborgen geheim. In de winkel zelf ga je op zoek om het geheim te ontrafelen. De aanwijzingen liggen in het hier en nu en zijn soms 2000 jaar oud. Werk als een team, communiceer en maak gebruik van ieders talent. Je hebt geen eeuwigheid want de klok stopt na 90 minuten!

 

Het thema van de escaperoom is de Bijbel, ja een Christelijke escaperoom! No worry, als je minder bekend bent met de bijbel is dat geen probleem. Uniek aan de escaperoom is dat er maar 1 team per avond/middag kan boeken. Hierdoor is er alle tijd om de bezoekende groep goed te ontvangen. Dit wordt gedaan met koffie, thee en wat lekkers. Daarna is er anderhalf uur de tijd om te spelen. Dat lijkt een half uur meer dan de meeste escaperooms maar deze tijd heb je hard nodig. Is de tijd voorbij dan zal het team wat meer begeleid worden en we gaan door tot de oplossing is gevonden!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escaperoom kost €75,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escapeshop de Plek

Hoeveel sterren geef jij Escapeshop de Plek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escapeshop de Plek te melden