Sinterklaasmuseum Westzaan

Sinterklaasmuseum Westzaan heeft iets voor iedereen! Er valt heel veel te leren over hoe de sint van de heilige is veranderd in het icoon dat hij nu is. Ook kun je zien hoe hij en zijn pietermannen zijn veranderd sinds zijn intrede als onze grote kindervriend. Voor kinderen tussen drie en tien jaar oud is er weer een speurtocht uitgezet. Deze is helemaal gratis en iedereen die deze goed voltooit, krijgt een verrassing. Natuurlijk mogen (groot)ouders een handje helpen mocht dat nodig zijn. Ook is er weer volop warme chocomel en bisschopswijn verkrijgbaar. Zo kun je weer lekker opwarmen bij de open haard, luisterend naar sinterklaasmuziek, natuurlijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

24 en 25 november van 12:00 tot 17:00 uur

1, 2 en 3 december van 12:00 tot 17:00 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Toegang is gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sinterklaasmuseum Westzaan

Hoeveel sterren geef jij Sinterklaasmuseum Westzaan?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sinterklaasmuseum Westzaan te melden