Escaperoom De Proefkelder

Recent is ontdekt dat er in één van de beroemde werfkelders van Utrecht culinaire experimenten worden gedaan die mogelijk grote gevolgen voor de mensheid kunnen hebben. Een gefrustreerde chef-kok heeft na een mislukte carrière gezworen om de perfecte wraak te nemen. Hij heeft zich teruggetrokken in De Proefkelder en zijn leven gewijd aan onderzoek naar de diverse smaken en zintuigen. Zijn experimenten moeten leiden naar de Ultieme Smaak Beleving.


Maar….. eten en drinken zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. De Ultieme Smaak Beleving heeft een hoge prijs: na een week verlies je voor altijd je vermogen om te proeven…. De perfecte wraak, alle Chefs raken zo hun gasten en daarmee hun carrière kwijt! Lukt het jou met jouw team om binnen 60 minuten de verschillende combinaties te ontrafelen en zo zijn plannen te doorkruisen?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m donderdag €82,50

Vrijdag t/m zondag €97,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom De Proefkelder

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom De Proefkelder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom De Proefkelder te melden