Try2Escape

Laat je 1 uur opsluiten bij Try2Escape, in een escape room die gevuld is met aanwijzingen, puzzels, raadsels en echte hersenkrakers. Lukt het jou om deze allemaal op te lossen? Ontdek de kracht van teamwork en test je brein. Probeer altijd gezond verstand te gebruiken en haal de ware Sherlock Holmes in je naar boven! Durf jij de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en boek je escape room!


De Dopingkamer

De huidige sportwereld staat immens onder druk van commerciŽle belangen, prestaties op het hoogste podium, tegenstanders, media en sportmakelaars. Stel je eens voor dat je in die wereld, waar corruptie zijn kans grijpt, werkzaam bent bij een Anti-doping-Bureau. In het aanhoudende gevecht tegen deze oneerlijke strijd ga jij op zoek naar diverse laboratoria waar het toedienen van doping de gewoonste zaak van de wereld is geworden. Je hebt een betrouwbare tip ontvangen en gaat hopelijk vandaag een lab oprollen. Naast het onthullen van een lab ga je op zoek naar bewijslast van nog niet betrapte sporters. Hiermee zorg je dat ook zij de schoonheid van de pure strijd op het sportveld niet meer kunnen verzieken voor de echte supporters van een mooie strijd. PLAY FAIR!


Het Reisbureau van de maffia

Welkom bij Het Reisbureau van de maffia! Dit lijkt misschien een heel normaal reisbureau, maar niets is minder waar. In de wandelgangen wordt dit reisbureau Agente di vaggio dalla mafia genoemd. Oftewel Het Reisbureau van de Maffia! Menig maffia-baas regelt via dit reisbureau zijn vluchtroutes om uit de handen van de autoriteiten te blijven. Help jij Interpol, CIA en FBI mee om deze routes te ontdekken en daarmee maffia-baas Matteo Messina Denaro voor eens en altijd op te sluiten?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per escape room Ä99,-

Gratis parkeren

 


0 Recensies over Try2Escape

Hoeveel sterren geef jij Try2Escape?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Try2Escape te melden