Escape Game bij jou thuis TB Events

Het is twee weken geleden dat je op weg was naar het vliegveld. Je zou op vakantie gaan naar het zonnige Egypte, maar in plaats van naar het vliegtuig ben je naar een cel gebracht. Na urenlang ondervraagd te zijn, komt de aap uit de mouw.. er is iets gevonden in je bagage. Lukt het jou om te ontsnappen? Het spel begint nu!



Dit superspannende spel speel je gewoon bij jou thuis met een app game, uitdagende puzzels en verwarrende informatie. Het spel is geschikt voor een groepje tot en met 5 personen. Verzamel de volgende dingen en je kunt van start gaan: een smartphone of tablet met internet, printer, liniaal, pen en 10 enveloppen. Lukt het jullie om te ontsnappen? Succes en veel speelplezier!


Duik in de wereld van mysteries en ontsnap thuis uit de gevangenis met deze interactie Prison Escape game voor 1 tot 5 personen van TB Events.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escape room voor thuis vanaf €24,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Game bij jou thuis TB Events

Hoeveel sterren geef jij Escape Game bij jou thuis TB Events?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Meest bezochte uitjes van januari

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Game bij jou thuis TB Events te melden