Myth of Asia diamond painting

(1/5)  2 recensies

Neem even de tijd voor jezelf met diamond painting en maak een mooie creatie met een patroon/afbeelding naar keuze! Er staan hokjes met nummers op zodat je weet welke steen je waar moet plaatsen. Supermakkelijk voor een mooi resultaat! Het is een volledig pakket, je krijgt alles erbij, zodat je direct kunt starten aan jouw diamond painting!


Myth Of Asia probeert ervaringen te creëren die het gewone overstijgen door het aanbieden van diamond paintings van de hoogste kwaliteit. Geboren uit passie en het nastreven van creativiteit, onze gedetailleerde illustraties afgedrukt op premium doeken en gemaakt met hoogwaardige diamanten schijnen helderder en zien er beter uit in het echte leven dan op de foto!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Diamond paintings vanaf €9,95

 


2 Recensies over Myth of Asia diamond painting

(Pagina 1 van 1)

 

"Waardeloze service"

Aantjes   -   05-06-2020

05-06-2020

"Waardeloze service"

ik vond eigenlijk niets goed. Ten eerste veel te moeten wachten op mijn bestelling ze kunnen zeggen dat het aan de corana ligt maar wat ik bij anderen heb besteld was wel optijd binnen Wat wel geleverd is maar erg slecht verpakt lag open en was drijf nat zelf van binnen. Heb een mail gestuurd naar asia met bijbehorende foto's. Kreeg direct als antwoord ziet er toch wel goed uit, even laten drogen probleem opgelost volgens Asia. Dit was dus de laatste keer dat ik iets bij deze webshop besteld heb

Lees verder  


"Veeeel te lange levering"

Jodas   -   03-06-2020

03-06-2020

"Veeeel te lange levering"

Ik wacht al 7 weken op mijn bestelling


Hoeveel sterren geef jij Myth of Asia diamond painting?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Myth of Asia diamond painting te melden