Escape Room the Game

(4.5/5)  2 recensies

Voor dit spel is ultiem samenwerken verreist. Speel met vrienden of familie de cryptische puzzels en probeer binnen 60 minuten de code te kraken. Zodra je een spel begint telt de Chrono Decoder af van 60 naar 0. Hierdoor is de spanning om te snijden. Denk je de code te weten voer je deze in door het plaatsen van sleutels in de Chrono Decoder. Is het fout gaat er een minuut van je tijd af. Lukt het jullie om binnen de tijd de code te kraken en de juiste sleutels in de Chrono Decoder te plaatsen?
In 2016 was Escape Room the Game “Speelgoed van het jaar”. Een spel duur ongeveer 60 minuten en is met 3 tot 5 spelers te spelen. In principe is elk spel één keer te spelen maar dankzij de vele uitbreiding heb je bijna oneindig speelplezier.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Prijzen variëren per winkel en of je het spel in een bundel koopt. Onderstaande prijzen zijn richtlijnen.

2 speler spel €14,95

Basisspel €29,95

Uitbreidingen vanaf €9,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Escape Room the Game

(Pagina 1 van 1)

 

"Deel 1 met tieners opgelost"

Wouter   -   26-04-2021

26-04-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Deel 1 met tieners opgelost"

Van de week heb ik samen met mijn zoon en twee tiener vrienden van hem geprobeerd de eerste escape (The virus) geprobeerd op te lossen. Op sommige momenten was het erg spannend en twijfelachtig of we het gingen halen maar in combinatie met de tips die je eens in de zoveel tijd mag bekijken is het ons met nog een paar minuutjes op de klok toch gelukt. Het was echt een positief intense ervaring en het euforie gevoel na het behalen van de escape room was enorm!

Lees verder  


"Spannend en intensief!"

Milca   -   01-05-2020

01-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Spannend en intensief!"

Ik heb inmiddels een paar verschillende "escaperooms" van Escape Room the Game gespeeld, zowel het spel voor 2 personen als het spel voor meerdere personen. Ik vond het spel voor 2 personen vrij makkelijk te doen, we waren hier snel mee klaar. Maar dat is ook wel een kwestie van een beetje geluk hebben dat je net een hint ziet die je snel doorhebt natuurlijk. Met het spel voor meer personen waren we echt wel bijna een uur zoet. Je bent met dit spel een uur intensief aan het puzzelen, de chronodecoder maakt het extra spannend, je ziet de tijd wegtikken. Zenuwslopend! Wij hadden ook echt geen tijd voor een drankje of knabbeltje op tafel, zoals normaal met een spel op tafel. Erg geslaagd dus! In principe kan je dit spel maar 1 keer spelen, maar als je voorzichtig bent met de materialen en potlood gebruikt, is het prima nog een keer te gebruiken. Volgens mij kan je ook online materialen opnieuw uitprinten indien nodig. Zo kan het spel nog door anderen worden gespeeld, of natuurlijk kan je het zelf ook opnieuw spelen, als de puzzels weer wat weggezakt zijn in je geheugen. Dit vind ik wel een pluspunt. Wij hebben tot nu toe steeds met zijn drieën gespeeld, maar ik heb het gevoel dat het ook goed met twee personen kan. Je zit toch samen over een relatief klein papiertje gebogen, en soms is de tekst ook erg klein en priegelig. Het gebeurt al snel dat een van de groep het wat minder goed kan zien. Af en toe krijg je ook hints in dit spel, je kan ervoor kiezen deze niet te lezen, maar doe je dit wel dan bevestigen ze ofwel je op de goede weg zit, of ze wijzen je in de goede richting als je vast dreigt te lopen. Al met al geeft dit spel je een onverwacht authentieke escaperoom beleving, je vergeet echt een uur lang dat je gewoon thuis aan de eettafel zit.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room the Game?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room the Game te melden