Kings & Queens Zutphen

Kings & Queens is dé allround sportsbar in het centrum van Zutphen. Ze zijn zeven dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens is the place to be voor gezellige activiteiten voor jong en oud. Bij Kings en Queens Zutphen beleef je de ultieme sportervaring! Met vijf tv-schermen en twee beamers volg je live sportwedstrijden en -evenementen in de gezellige bar. Geniet van je favoriete sportmomenten met vrienden onder het genot van een ruim assortiment aan speciaalbieren, cocktails en wijnen. Bij mooi weer ontspan je op het ruime terras. En vergeet de heerlijke à la carte gerechten en borrelhapjes niet! Kom langs en beleef het zelf!


Bowlingbanen


Bij Kings en Queens Zutphen draait het niet alleen om het beleven van sportmomenten, maar ook om zelf actief te zijn! Met vier bowlingbanen, vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, en nog veel meer, is er voor elk wat wils. Test je vaardigheden op de snookertafel, caramboletafel, tafeltennistafels, dartbanen, airhockeytafel, tafelvoetbaltafel, boksbal en race simulatoren.


En als dat nog niet genoeg is, kun je ook spannende escape games spelen. Met twee indoor escaperooms en twee outdoor escape games ben je verzekerd van een avontuurlijke ervaring. Daarnaast organiseert Kings en Queens regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 14:00 tot 00:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 1:00 uur

Zaterdag van 12:00 tot 1:00 uur

Zondag van 12:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bowlen

1 uur €25,00

1,5 uur €37,50


Escaperooms

2 personen €75,00

3 personen €90,00

4 personen €100,00

5 personen €110,00

6 personen €120,00


Karaoke kamer €10,00

9ft pooltafel vanaf €11,00

Snooker vanaf €11,00

Carambole €7,50

Tafeltennis €7,50

Darts €5,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kings & Queens Zutphen

Hoeveel sterren geef jij Kings & Queens Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kings & Queens Zutphen te melden