Top 10: Populairste dagje uit 2017

Een nieuw jaar, een nieuwe Fijnuit.nl Top 10 populairste uitje. Vorig jaar was Center Parcs de Eemhof de winnaar waar we eigenhandig de award zijn komen overhandigen. Wie zal dit jaar de winnaar zijn?

 

Overhandiging top 10 populairste uitjes 2016

 

10: Het Grote Kabouterbos

Nieuw in onze top 10 is het Pannenkoekenrestaurant / binnen- en buitenspeeltuin Het Grote Kabouterbos. Door het diverse aanbod is het uitje zowel met goed en slecht weer te bezoeken. Mogelijk verklaart dit mede het succes van het Kabouterbos op onze website.

 

> Meer informatie over het Grote Kabouterbos

 

Het grote kabouterbos paddenstoelhuisjesHet grote kabouterbos speeltuin

 

9: Dinoland

Nog niet heel lang geleden opende Dinoland voor het eerst haar deuren. Toch pakken zij net als vorig jaar weer de negende plek in onze top 10. De prachtige binnen- en buitenspeeltuin van Dinoland staat zoals je zal verwachten volledig in thema van dino’s. Hierdoor is het voor kinderen extra leuk om te spelen.

 

> Wat valt er te beleven bij Dinoland?

 

Video: Ontdek Dinoland

Dinoland verstop je in de dinoDinoland T-rex blootleggen

 

8: Center Parcs Port Zélande

Vorig jaar veroverde Center Parcs met het park de Eemhof de eerste plek. Of dat dit jaar ook weer gaat gebeuren houden we nog even in spanning. Echter de achtste plek is wel door Center Parcs veroverd en wel met het park Port Zélande. Begrijpelijk natuurlijk want Center Parcs Port Zélande heeft een prachtig zwembad met glijbanen en een wild waterbaan. Goed voor uren plezier.

 

Bekijk: Center Parcs Last-Minutes

 

Video: Een dagje uit naar Center Parcs!

 

7: Dolfinarium

Langzaam maar gestaag stijgt het Dolfinarium in populariteit. Vorig jaar op acht en nu op zeven. Een aantal maanden geleden waren wij uitgenodigd door het Dolfinarium op een dagje alle activiteiten op het park te mogen meemaken en kregen we een kijkje achter de schermen. Benieuwd naar onze ervaring? Kijk dan even hier.

 

> Wat kun je verwachten van een dagje uit naar het Dolfinarium?

 

Video: Een dagje naar het Dolfinarium

Dolfinarium dolfijn en meisjeKusje van de dolfijn

 

6: Wildlands

Dit is inmiddels het tweede jaar dat Wildlands haar deuren geopend heeft en dus is de nieuwigheid er wel een beetje af. Dat zien we terug in onze top 10. Zo stonden ze vorig jaar nog op een vierde plek en is Wildlands nu gedaald naar de zevende plek. Wat natuurlijk nog steeds een pracht prestatie is. De meningen over Wildlands zijn zeer verdeeld van heel enthousiast tot niet zo enthousiast. Des al niet te min is het een prachtig park waar voor jong en oud heel veel te beleven is.

 

Bekijk: 71 Reviews Wildlands Adventure Zoo Emmen

 

Video: Wildlands, en daarna nog even naar de Noordpool?

Ijsberen bij Wildlands Adventure Zoo EmmenBewandel de meest spannende routes in Wildlands Adventure Zoo Emmen

 

5: Drievliet

Je kent het vast wel, dat grote attractiepark in Den Haag vol met leuke en spannende attracties voor jong en oud. Die stormt gewoon even nieuw binnen in de top 10 en dan gelijk op 5. Heel vreemd vinden we dat niet want er is gewoon ontzettend veel te beleven bij Drievliet. Van grote, hoge en extreme achtbanen tot leuke draaimolens. Jong of oud, durfal of niet voor iedereen wat te beleven.

 

> Foto's en reviews van Familiepark Drievliet

 

Familiepark Drievliet Roetsj van de glijbanen naar beneden

Familiepark Drievliet achtbaan treinSpanning en sensatie in de octopus

 

4: Kids Wonderland

Ook stabiel in de top 10 terug te vinden is deze prachtige binnenspeeltuin. Vorig jaar nog op zes en nu alweer op de vierde plek. Zouden ze volgend jaar naar plek twee doorstijgen? In de prachtige binnenspeeltuin van Kids Wonderland kun kinderen uren heerlijk spelen en wanen ze zich in een heus sprookje. Met glijbanen, trampolines en zelfs een lasergame zorgen voor veel plezier.

 

> Klik hier om alles te weten te komen over Kids Wonderland

 

Kids Wonderland overzichtGa mee op avontuur bij kids Wonderland

 

3: Center Parcs de Eemhof

Daar is die dan, de nummer één van vorig jaar nu op plek drie. Dit betekend dus dat we een nieuwe nummer één hebben. Wat natuurlijk niets af doet aan het zwembad van de Eemhof want deze is nog steeds echt prachtig en enorm uitgebreid. Een grote diversiteit aan glijbanen en andere activiteiten zorgt ervoor dat je in het prachtige zwembad uren heerlijk kunt zwemmen. Wil je echt alles weten? Bekijk dan eens onze review van vorig jaar.

 

> Review: Dagje uit zwemmen bij Center Parcs de Eemhof Aqua Mundo

 

Roetsj van de glijbaan bij Center Parcs de Eemhof

Center Parcs de Eemhof waterpret voor jong en oudAqua Mundo vol spannende belevenissen

 

2: Linnaeushof

Het spande erom, zou het Linnaeushof op de eerste of tweede plek komen. Vorig jaar nog op vijf en nu op twee dat is natuurlijk een prachtige stijging. Misschien volgend jaar…? Linnaeushof is natuurlijk niet zomaar een speeltuin het is de grootste speeltuin van Europa. Het park staat vol met leuke speelattributen en met warm weer is er ook een heerlijk waterpark.

 

> Review: Linnaeushof, aan een hele dag spelen nog te kort

 

Video: Ontdek Linnaeushof!

Linnaeushof het piratennestLinnaeushof hand in hand van de glijbaan

 

1: CORPUS

Vorig jaar hapte ze nog net mis maar nu hebben ze hem te pakken: CORPUS is met recht het populairste uitje van 2017 in de Fijnuit top 10!

 

> Meer weten over CORPUS? Klik hier >

 

Corpus Museum maak een reis door de mensCorpus Museum gebouw

 

Wat is jouw nummer 1?

Bovenstaande top 10 is gebaseerd op zeer uitgebreide statistieken en het bezoekersgedrag van ruim 1 miljoen bezoekers op onze website over het jaar 2017. Het kan dus zijn dat jij het totaal niet eens bent met deze top 10. Dan horen we graag welk dagje uitje jij graag in deze lijst had gezien?

 
Reacties op "Top 10: Populairste dagje uit 2017"

Tineke schreef:

23-01-2018

Wat leuk voor Corpus ! En het is nog wel bij ons in de buurt.
Ik ga er binnenkort een bezoek brengen dan kan mooi ook even jullie certificaat bewonderen.

Debby schreef:

23-01-2018

Erg leuk om te lezen. Het was leuk om iedere keer weer een genomineerde voorbij te zien komen.
Of Corpus op 1 moet weet ik niet. Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat zeker op mijn to do list.
Ze verdienen het naar mijn idee alle 10!
Gefeliciteerd voor alle genomineerden!!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.