Top 10 Populairste dagje uit 2017

Elk nieuw jaar beginnen we met het populairste uitje van 2017. Zo ook dit jaar weer, alleen doen we het dit jaar een klein beetje anders. Ben jij nieuwsgierig welk uitje je in 2018 echt moet bezoeken? Kijk dan gauw verder

 

Dit jaar doen we het anders

Anders dan vorige jaren maken we elke dag één uitje uit de top 10 bekend. Dit uitje is genomineerd voor de top en zal sowieso in de top 10 komen. Maar op welke plek? Dat houden we nog even geheim. Aan het einde van de 10 dagen maken we alle posities bekend en weten we welk uitje zich het populairste uitje van 2017 mag noemen.

 

Wil je even teruglezen en ben je erg nieuwsgierig naar onze top 10 van vorig jaar? Kijk dan hier >>

 

Winnaar van vorig jaar:

 

Welke uitjes zijn genomineerd?

Zoals gezegd maken we elke dag een uitje bekend welke genomineerd is voor populairste uitje van 2017. Elke dag rond 10:00 s'ochtends zie je op onze Facebook pagina een nieuwe kanshebber op deze felbegeerde positie.

> Klik hier om alle genomineerde uitjes tot nu toe te zien

 

 

Tot nu toe genomineerd

Het kan zijn dat onderstaand overzicht niet helemaal up-to-date. Wil je actueel alle genomineerde uitjes zien klik dan hier >

 

Het grote Kabouterbos

Dit jaar voor het eerst is het Grote Kabouterbos genomineerd voor de top 10. Doordat het uitje voor zowel met goed als slecht weer leuke activiteiten biedt is het het hele jaar leuk om te bezoeken. En je kunt afsluiten met een lekkere pannenkoek.

 

Meer informatie over het Grote Kabouterbos

 

Binnen en buiten spelen en lekker eten bij het Grote Kabouterbos

 

Linnaeushof

Het Linnaeushof, ook wel bekend als de grootste speeltuin van Europa is onze tweede kanshebber op de felbegeerde titel "populairste dagje uit". Vorig jaar stonden zij ook al in onze top 10, toen op de vijfde plek. Waar zouden ze nu eindigen?

 

Bekijk ook: Foto's en reviews van het Linnaeushof

 

 

CORPUS een reis door de mens

Al twee jaar lang staat CORPUS op de tweede plek in onze top 10. Eerst moesten zij het Omniversum aan zich voorbij laten gaan en toen Center Parcs de Eemhof. Gaat het CORPUS dit jaar eindelijk lukken om de eerst plek te veroveren?

 

> Klik hier en kom alles te weten over CORPUS

 

 

Center Parcs de Eemhof

Vorig jaar kwam de Eemhof nieuw binnen in onze top 10 en hoe! Ze pakten gelijk de eerste plek weg. Veel mensen kennen Center Parcs alleen als plek om op vakantie te gaan maar als dagje uit is het ook heel leuk om te bezoeken (7 dingen die je kunt doen op een dagje uit naar Center Parcs). Pakken ze dit jaar weer de eerste plek?

 

Bekijk de uitrijking van de award van vorig jaar

 

 

Dolfinarium

Voor het derde jaar op rij in de top 10, het Dolfinarium. Elk jaar zijn ze een plaatsje gestegen. Weet het Dolfinarium dit jaar de grote sprong te maken? Met de prachtige, spectaculaire en ook humoristische shows weet het Dolfinarium nog steeds veel bekijks te trekken.

 

Bekijk ook: Wat kun je verwachten van een dagje Dolfinarium?

 

 

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Sinds Wildlands haar deuren geopend heeft halen zij een vermelding in onze top 10 populairste uitje, zo ook dit jaar weer. Vorig jaar nog op de vierde plek, waar kunnen we Wildlands dit jaar verwachten?

 

71 Reviews: Wildlands Adventure Zoo Emmen

 

 

Dinoland in- en outdoor

En wat voor Wildlands telt is voor Dinoland niet anders. Ook zij staan sinds de opening in onze top 10 populairste uitje, vorig jaar op de negende plek. Doordat Dinoland met zowel een binnen- als buitenspeeltuin het hele jaar door te bezoeken is is het het hele jaar door een uitje waar de nodige interesse naar uit gaat.

 

Meer weten over Dinoland? Klik hier >

 

 

   AANBEVOLEN
Reacties op "Top 10 Populairste dagje uit 2017"

Marie schreef:

15-01-2018

Leuke nominaties al, ik ben benieuwd naar de volgende nominaties en uiteraard naar de uiteindelijke winnaar! Ga zo door

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.