Escape Room Gajes in de Bajes

De real-life escape room is gevestigd in de oudste cellulaire gevangenis van Nederland gelegen in de binnenstad van Utrecht. Laat je opsluiten, ervaar hoe het is om achter slot en grendel te zitten en probeer binnen een uur te ontsnappen met behulp van je medegevangenen. De cel is zo ingericht dat je met behulp van hints, tips en tricks steeds dichter bij je escape komt. Gebruik je eigen kennis en inzicht, vertrouw op je lotgenoten en werk goed samen!

 

De escape room is gebaseerd op het verhaal van Gerrit Boef. Gerrit is een historisch figuur die in zijn leven vele malen heeft ingebroken maar ook een meester was in uitbreken! Tijdens het spel word je ondergedompeld in het verhaal van Gerrit Boef die ook uit deze Utrechtse gevangenis wist te ontsnappen.

 

Gajes in de Bajes hecht veel waarde aan de theatrale aspecten rondom het spel. Hierdoor word je in het verhaal gezogen en is de ervaring levensecht. Het verhaal van Gerrit Boef en de Wolvenburg gevangenis is zo realistisch mogelijk in het spel verwerkt. De adviesleeftijd is dan ook 16 plus. Op basis van grondig onderzoek in het Utrechtse archief hebben ze een spel ontwikkeld waarin jij in de huid van een gevangene kruipt en wordt opgesloten door de cipier! Ervaar, voel en beleef!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per room €110,-

 


0 Recensies over Escape Room Gajes in de Bajes

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Gajes in de Bajes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Gajes in de Bajes te melden