Museon

(3.8/5)  6 recensies

Het Museon is een leuk populairwetenschappelijk museum waar je heel veel dingen zelf mag doen. De tentoonstellingen en activiteiten gaan over de mens en onze planeet. Kom langs en ontdek het zelf!

 

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur

In vakanties ook op maandag open

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €12,50

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 11 jaar €7,50

Jeugd 12 t/m 18 jaar €9,50

CJP-pas €8,-

Museumkaart gratis

 


6 Recensies over Museon

(Pagina 1 van 1)

 

"Verveelt nooit"

Jill   -   01-05-2017

01-05-2017

"Verveelt nooit"

Ik kom echt vaak bij het museon en het verveelt echt niet! Er is altijd wel een leuke tentoonstelling en de vaste tentoonstelling is ook heel erg leuk. Het is een echt DOE museum dus leuk om te doen met de kids. Ik vind het zeker een aanrader

Lees verder  


Patrick   -   03-03-2016

03-03-2016

Genoten van de tentoonstelling babydieren in het Museon. Er staan echt prachtige dieren tentoongesteld. De tentoonstelling wordt leuk en leerzaam gebracht waardoor zowel volwassenen als kinderen er veel plezier aan beleven. De vaste tentoonstelling boven is ook erg leuk. Het is zeer divers. Denk hierbij aan de ruimte, de oorlog, prehistorie en nog meer. Ook hier geldt dat het geheel op aantrekkelijke wijze wordt gebracht. Voor kinderen zijn er spelletjes of proefjes aan toegevoegd zodat ook zij er veel plezier aan beleven en nog leren ook. Twee vliegen in n klap!

Lees verder  


Debby   -   12-02-2016

12-02-2016

Wij zijn in de kerstvakantie naar het museon geweest. Dat was erg leuk. Er werden leuke dingen voor kinderen georganiseerd en het was niet te druk. Het leukst vond ik de baby dieren tentoonstelling. Ze hadden een leuke speurtocht en allemaal leuke spelletjes. Super leuk om te zien. Boven was de vaste tentoonstelling en ook die vond ik interessant. Jammer genoeg hadden we niet genoeg tijd om alles te zien. Dus een goed excuus om nog eens te gaan.

Lees verder  


Marijke   -   30-08-2014

30-08-2014

Het is een echt DOE museum, vooral erg interessant met een begeleidende uitleg, anders ben je soms wel wat zoekende. Maar je leert er alles van het ontstaan van de aarde tot de heden daagse technieken.

Lees verder  


C. V.d. schilden   -   17-03-2014

17-03-2014

Tentoonstelling bij Museon Imitatie, nadoen is een kunst is een aanrader. Leuke mix tussen kijken, luisteren en doen.


Debby   -   12-06-2013

12-06-2013

Ik ben met het schoolreisje van mijn zoon naar het museon geweest. Omdat er een vast programma was hebben wij niet de mogelijkheid gehad gewoon rond te lopen. Wij hebben de les "mee op zee" gehad. Daar mochten de kinderen rondzwemmen in de zogenaamde zee. Ook werden we meegenomen naar een andere kamer waar we hele mooie schelpen te zien kregen en de kinderen de huisjes van de klepschelpen moesten sorteren. Ik vond het jammer dat we niet gewoon rond konden lopen, maar de opgezette dieren die we onderweg gezien hebben waren wel heel erg mooi.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Museon?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 6 leukste ruimte uitjes om te bezoeken

Gek op sterren en planeten, astronauten en raketten en alles wat nog meer met de ruimte te maken heeft? Dan mogen deze uitjes niet op je lijstje ontbreken!

Lees verder...

 

Is Museon Den Haag een geschikt familiemuseum?

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Museon te melden