Corona Wikipedia

Welke uitjes tijdens Corona je wel en niet meer kan bezoeken

Je zal het inmiddels wel meegekregen hebben dat het kabinet grove maatregelen heeft genomen. Zo zijn alle evenementen tot 1 juni geannuleerd, alle restaurants gesloten en moeten alle uitjes hun deuren sluiten tot minimaal eind april. Deze maatregelen zullen grote impact hebben op jouw leven en je vrijtijds besteding. Veel bedrijven ervaren enorme onzekerheid en weten niet wanneer ze jouw weer mogen ontvangen.

Lees verder >>

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

Normaal kom je juist bij ons om er lekker op uit gestuurd te worden. Maar nu in tijden van de Corona crisis is dat even geen optie meer. Ondertussen moeten we onszelf en onze kinderen wel bezig houden. Niet alleen met schoolwerk maar ook met vrijetijdsactiviteiten en beweging. In dit artikel gaan we langs een aantal erg leuke knutseltips die je makkelijk thuis kunt doen.

Lees verder >>

17 tips: Wat te doen met dit mooie weer tijdens de Corona

Een pandemie zoals Corona (Covid-19) komt natuurlijk nooit goed uit. Maar nu met dit heerlijke weer is het helemaal moeilijk om binnen te blijven zitten. Wij geven jou daarom een aantal handige tips die er voor zorgen dat je ook nu een leuke verkoelende tijd kan hebben.

Lees verder >>

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder >>

Restaurants die bezorgen: Ga uit eten maar dan thuis

Veel restaurants moeten noodgedwongen sluiten. Dit is zwaar voor de ondernemers en jammer voor jou. Nu kun je niet meer genieten van hun heerlijke maaltijden. Gelukkig zijn veel restaurants over gegaan op het leveren van het eten aan huis.

Lees verder >>

Activiteiten voor thuis: Beleef een dagje uit maar dan bij jou thuis

Het is niet anders, aankomende tijd zullen we ons thuis moeten vermaken. Thuis sporten, spelletjes spelen, dagjes uit gaan, uit eten gaan en ga zo maar door. Wij geven je tips hoe je de meeste bezigheden van buiten de deur nog gewoon thuis kan doen.

Lees verder >>

13 leuke spelletjes voor buiten of in het bos + Gratis Bos Bingo

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een dagje uit naar het bos is altijd leuk. Als het maar droog is! Met deze spelletjes en tips maak je jouw dagje uit naar het bos helemaal compleet.

Lees verder >>

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Nederland is een groot aantal pannenkoekenrestaurants rijk. Bijna elke gemeente heeft er wel één of meer en bijna allemaal zijn ze erg lekker. Maar sommige zijn ook erg leuk! Hier vind je complete speeltuinen, schmink en andere leuke activiteiten.

Lees verder >>