Foto-collage: De uitjes zijn verdwenen onder de sneeuw!

Het is weer zover het sneeuwt. Nederland ligt plat en is in paniek terwijl kinderen heerlijk buiten spelen om sneeuwpoppen te maken. Benieuwd wat dit met uitjes doet? In een prachtige foto-collage hebben wij foto's verzameld van uitjes in Nederland verdwenen onder de sneeuw.

 

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

In 2017 viel begin december net na Sinterklaas de nodige sneeuw. Heel Nederland had er veel hinder van. Maar ook waren er prachtige plaatjes te maken. Zo schoot Berendje Fotografie onderstaande foto's in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

 

Tijger ligt in de sneeuw bij Ouwehands Dierenpark

Panda is heerlijk aan het rollebollen in de sneeuw bij Dierenpark Ouwehands Zoo in RhenenPanda voor het eerst in de sneeuw bij Ouwehands Dierenpark

 

Winter Kasteel Muiderslot

Het Muiderslot werd gebouwd in 1285 in opdracht van bouwheer Floris V. Het kasteel is misschien wel het meest bekend dankzij de beroemdste bewoner, de dichter en schrijver P.C.Hooft, die er in de Gouden Eeuw leefde. Het kasteel is altijd al een mooi gezicht maar met een laagje sneeuw is het helemaal prachtig

 

Bekijk ook: Review: Kasteel Muiderslot

 

Kasteel Muiderslot onder een deken van sneeuw

 

Ijsbeer Eric voelt zich thuis in de sneeuw

Ijsberen leven van oorsprong op de Noordpool. Een gebied wat altijd bedekt is met veel sneeuw en ijs. Ijsbeer Eric woont in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, wat meer bekend staat om veel regen en modder. Het is daarom niet meer dan logisch dat ijsbeer Eric enorm blij is even lekker door de sneeuw te kunnen rollen!

 

 

Echt winter in de Winter Efteling

De sfeer de Winter Efteling is al heel winters, maar met echte sneeuw helemaal. Roodkapje vind het iets minder fijn de hele dag in de koude sneeuw te moeten blijven staan. Hopelijk doet oma snel open voor een kopje warme thee.

 

Bekijk ook: Word warm van de Winter Efteling

 

Roodkapje in de Efteling door de sneeuw op weg naar Oma

 

Dik pak sneeuw in de tuin van het Sieboldhuis

Het Sieboldhuis was de plek waar Siebold al in 1837 zijn collectie Japanse objecten openstelde voor een geïnteresseerd publiek. Nu, ruim 170 jaar later, is de tuin van deze plek verdwenen onder een dik pak sneeuw.

 

De tuin van het Sieboldhuis in Leiden verdwenen onder een dik pak sneeuw

 

Aapjes bibberen van de kou

Dat is vreemd, ineens al dat witte spul dat uit de lucht valt, moeten de aapjes van de Apenheul gedacht hebben. Dat kennen ze natuurlijk niet van hun oorspronkelijke geboorteplaats. Dat moeten we even gaan ontdekken. Oei, dat  is koud. 

 

Bekijk ook: Onze prachtige foto collage van de Apenheul

 

De aapjes in de Apenheul spelen en ontdekken de sneeuw

 

Modelspoor bekleed met echte sneeuw

Het Modelspoor Panorama is helaas gesloten. Dat neemt niet weg dat we even terug kunnen duiken in ons archief om de prachtige foto van de modelbaan vol sneeuw te tonen.

 

Bekijk ook: Waarom Modelspoor moest sluiten

 

Modelspoor Panorama in Aalten bekleed met een mooie deken van sneeuw

 

Paleis het Loo

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie als museum opengesteld voor het publiek.

 

Bekijk ook: Leuke winterse activiteiten bij Paleis het Loo

 

Paleis het Loo onder een prachtige deken van sneeuw Schaatsen bij Paleis het Loo
Reacties op "Foto-collage: De uitjes zijn verdwenen onder de sneeuw!"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.