Korting in Nederland


Gratis kortingscoupon voor 20% korting op Megapret

Gratis kortingscoupon voor 20% korting op Megapret


Megapret

megapret.nl

Lievelde Megapret is het leukste familie speelpark van de achterhoek. In een landelijke omgeving vind u een binnen en buiten speelpark geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook voor de volwassenen is er van alles te beleven. Buitenpret + Binnenpret + Waterpret = Megapret, kortom bij ieder weertype is er volop pret voor iedereen.   Binnen vind u o.a. een volledig gethematiseerde binnenspeeltuin met springkussens, trampolines, kinderdisco, lachspiegels, en zelfs een 30 meter lange rodelbaan op 7 meter hoogte. Buitenpret bestaat uit een grote speeltuin, de grootste die u in de achterhoek kunt vinden met o.a. een tracktorbaan, airtrampoline, verkeerspark, shuttle baan, en diverse speeltoestellen. Tijdens de warme dagen is Waterpret geopend, het grootste spraypark van Nederland, zeer veilig en een diploma heb je niet nodig, alleen badkleding en een handdoek.

Monkey Town Gouda

monkeytown.eu/gouda

Gouda Kom de aap uithangen in het leukste en meest wilde indoor speelparadijs van Gouda. Je kan bij ons klimmen, springen en klauteren in de speeltoestellen en op de trampolines. Dat is nog niet alles, want Monkey Town Gouda beschikt als enig indoor speelparadijs in Gouda over een superstoere Laserjungle, een knikkerbaan met meer dan 10.000 knikkers en de unieke ballenfabriek. Daarnaast kan je in Gouda ook je schaduw op de muur laten zetten in de schaduwkamer. Deze kamer is inbegrepen bij de entree, dus de kinderen kunnen onbeperkt de meest gekke en creatieve schaduwen maken. Als de zon schijnt kan je lekker buitenspelen terwijl de ouders onder het genot van een versnapering toekijken in de zon. Parkeren en wifi zijn gratis bij Monkey Town Gouda. Bij Monkey Town Gouda is het elke dag speeltijd: Monkey Town Gouda is elke dag geopend (m.u.v. Eerste Kerstdag en Koningsdag).

Monkey Town Breda

monkeytown.eu

Breda Monkey Town Breda is een van de leukste en spannendste Indoorspeelparadijzen van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Monkey Town Bleiswijk

monkeytown.eu/bleiswijk

Bleiswijk Monkey Town Bleiswijk is een van de leukste en spannendste indoor speelparadijzen van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Je kinderfeestje kun je hier super vieren met je vriendjes en vriendinnetjes en de ouders die doen toch lekker stiekem mee.

Monkey Town Spijkenisse

monkeytown.eu/spijkenisse

Spijkenisse Leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Monkey Town Warmond

monkeytown.eu/warmond

Warmond De kinderen kunnen bij Monkey Town Warmond klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder hebben ze een tweetal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Daarnaast hebben ze voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.   De begeleiding is gratis (maar wel verplicht) en wordt bij Monkey Town Warmond lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen of banken en gratis WiFi. de keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

De Happyfarm

dehappyfarm.nl/speelboerderij/informatie

Terschuur Wie durft er van de glijbaan en wie racet het hardst op de trekkertjes en skelters? Of houd je meer van konijntjes aaien? Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven bij De Happyfarm! Voor de allerkleinsten is er een speciale soft-play ruimte en de grotere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de apenkooi of springen op het springkussen.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!   Nortica – wereld van de ijzige kou Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen. Je loopt tussen de pinguïns door, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Van zo dichtbij zie je pas echt hoe groot en sterk ze zijn. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in.   Serenga – wereld van de hete droogte Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Hier loop je in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!   Jungola – wereld van de tropische jungle In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Speelland Beekse Bergen

Hilvarenbeek Ben jij klaar voor een dag vol speelplezier? Bij Speelland kun je spelen op schommels, trampolines, in kidcars en nog veel meer! Waterliefhebbers kunnen hun pret op met de vele waterattracties en een enorm strand aan veilig zwemwater.

Dolfinarium

Harderwijk Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa.  Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee.   Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen! Geniet bij het Dolfinarium van een dagvullend programma met maar liefst 9 spetterende shows en voorstellingen!

Archeon

Alphen aan den Rijn Ontdek de wereld van de geschiedenis in onze prehistorische hutten, Romeinse gebouwen en middeleeuwse huizen. Doe mee aan een overvloed aan activiteiten zoals; vlotvaren, boogschieten, schminken, vilt maken, boomstamkanovaren of excerceren met een echte Romeinse soldaat! Er zijn dagelijks rondleidingen en demonstraties en elke dag wordt afgesloten met een spectaculair gladiatorengevecht. Archeon, een bijzonder dagje uit voor iedereen van 0 tot 100 jaar

't Veluws Zandsculpturenfestijn

Garderen Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen in Garderen op de Veluwe. Het terrein van het Zandsculpturenfestijn wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muurgraveringen. Het festijn staat garant voor een uniek en attractief uitje voor het hele gezin. De zandkunstwerken en de ambiance er omheen zijn een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen en zetten de Veluwe nog meer op de kaart. Het festijn is een eyecatcher van formaat.

AANBEVOLEN